domingo, 6 de mayo de 2012

Premis de teatre 2011-2012

Es posa de manifest la incompetència i la mala bava del jurat de la VI edició del certament de teatre en valencià a Borriana

En l’article de baix comentava que hi ha guardons fallers que no tenen cap mèrit perquè han estat atorgats per un jurat incompetent. I això és el que ha tornat a ocórrer amb els premis de la VI edició de teatre en valencià. Qui es gita amb xiquets, s’alça pixat.
Dels membres del jurat, només conec Santiago Ríos Guinot, que, segons em van dir, es va oferir a exercir la tasca avaluadora, i les falles van acceptar l’oferta perquè no hi havia més opcions. L’element en qüestió ha demostrat, mitjançant les obretes en què ha tingut alguna cosa a veure, que no té ni idea de teatre, tal com ja havia augurat en el llibret de La Vila de 2012 (quede clar que en aquest moment no pertanc a aquesta comissió). El fet de practicar alguna tasca unes quantes vegades no significa que hi tingues competència, atés que hom pot passar-se la vida fent una cosa, però malament. I aquest és el cas.
D’altra banda, no es comprén el text de l’acta si no s’accepta que el jurat, protagonitzat per Ríos, ha actuat de mala fe, cosa que també havíem augurat.
Per tant, els premis d’enguany no han estat acompanyats per cap mèrit i l’única cosa que se’n dedueix és que el jurat ha anat a fotre a alguns en concret. No obstant això, l’única cosa que ha aconseguit ha sigut posar en evidència la mala bava i la incompetència.

La incompetència es pot acceptar, però la mala bava fa sentir pena envers aquells que la tenen.

1 comentario:

  1. Hi ha el vici malaltís en alguns periòdics digitals d’animar el morbo, eixe interés malsà de fotre i de respirar l’oxigen alié. El fet contamina alguns usuaris i les empreses se n’aprofiten. Sota l’anonimat, l’ésser humà en mostra allò més lamentable.
    Per a evitar confusions, vull deixar clar ací, en el meu blog, que per a dir tot el que em passa per l’engonal tinc aquest lloc, sota el meu nom. Així, doncs, que ningú no m’atribuïsca cap comentari anònim perquè, com dic, jo opine en el meu espai, que és aquest.

    ResponderEliminar