martes, 6 de marzo de 2012

Burriana en sus fallas on line



Fa uns dies deia a l’amic R.R. que una de les millors coses que ha fet l’ABC, i n’ha fet moltes, és el CD que recopilava tots els butlletins de l’esmentada Agrupació Borrianenca de Cultura i el fet de penjar-lo en internet. Afegia que una cosa semblant caldria fer amb tots els llibres publicats al poble, tot intentant aconseguir els més antics perquè no se’ls enduga el temps. De la mateixa manera, totes les publicacions (llibres, revistes com El fallero, llibrets de falla, obres d’autor, etc.) haurien d’estar en suport informàtic i accessibles a la consulta on line. He pensat de fer-ho, recopilar estos llibres (publicacions antigues, la col·lecció Papers, la col·lecció Vària...) i penjar-ho en internet, sempre que els autors estiguen d’acord. També he pensat de comentar-li-ho al regidor de cultura però, hòstia!, és que ho haurien de pensar ells i sembla que només pensen en cobrar un parell de sous a fi de mes.
Estaria parit el fet de poder accedit a tots els llibres fent un clic en la web municipal, per exemple. Fins i tot, quan l’Ajuntament publicara un llibre d’algú, ho podria fer amb la condició de penjar-lo en internet en passar els anys que s’acorden.
Coherent amb aquesta opinió, no sols es pot consultar ja quasi tot el meu llibre Les creus de maig al blog corresponent i fins i tot aconseguir-lo complet fent un clic, sinó que ara ja es pot consultar on line, fent clic sobre la foto de la barra lateral d’aquest blog, la primera part del meu llibre Crónica de los hechos falleros acontecidos en Burriana durante la década de los años 40. Burriana en sus fallas. Tomo II.

No hay comentarios:

Publicar un comentario